Avancerade Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling ger dig renare, jämnare och finare hud. Redan efter första behandlingen märker och känner du skillnad. Du får personligi rådgivning för att på bästa sätt kunna sköta om ditt ansikte hemma, mellan dina behandlingar på salong.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar med produkter från Dermalogica och Exuviance och ClinicCare.

MEODUO Skinbooster

45 min – 1695kr

Paketpris 4st – 6280kr

Vad är MesoDuo – Fuktbehandling utan nålar

Mesoduo är en smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Tack vare revolutionerande teknologi slussas Hyaluronsyra djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet samt strama upp huden.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper.

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för slussa ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med teknologier som gemensamt slussar ned hyaluronsyra i huden.

Radiofrekvens har i otaliga studier bevisats strama upp huden vilket ger en “skin tightening” effekt.

Vad kan behandlas?

  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • tona området runt käklinje och hals
  • försämrad hudbarriär som behöver stärkas
  • Rosacea

Vilka områden kan behandlas?

Områden som kan behandlas är ansikte, hals & dekolletage. Exempelvis är denna behandlling uppstramande för hals och käklinje. Vid behandling på dekolletaget förbättras hudkvaliten och fina linjer plumpas upp och reduceras.

PRX-T33

1895kr

Paketpris 4st -7080kr

PRX-T33: Den patenterade lösningen, som innehåller både TCA & väteperoxid, är en hybrid mellan peeling och nålfri biorevitalisering. Behandlingen jobbar med hudföryngrande egenskaper och med djupgående effekt, vilket resulterar i en effektiv antiage-vård. Behandlingen skräddarsys efter hudtyp och aktuella tillstånd i huden, vilket också betyder att vardera behandling med PRX kan upplevas olika. Den passar för dig som vill ha uppstramning, reducera synlighet av linjer, få makalös lyster och är i behov av korrigering i hudstruktur.

Observera: Använd inga produkter med syror eller retinol hemma både 10 dagar innan & efter behandling med PRX. Efter behandling får du ett hemvårdskit som du ska använda närmsta dagarna med anpassade produkter.

Indikationer för behandling:
– Rynkor och linjer
– Torrhet
– Förlorad fasthet
– Nedsatt fyllighet
– Solskadad och ojämn pigmentering
– Ärrbildning

Antalet behandlingar som behövs är individuellt, men vanligtvis rekommenderas en kur på 4-6 gånger med en 7-10 dagars mellanrum. Resultatet av behandlingen varar upp till 6 månader, men vi rekommenderar att man kommer och gör en underhållsbehandling varannan månad för att behålla sitt resultat.

Kontraindikationer: (Sjukdomar och hudtillstånd vi inte kan behandla)
– Bakteriella sjukdomstillstånd
– Virus & aktiv infektion
– Nedsatt och känslig hudbarriär
– Botox & fillers (Avvakta 14 dagar)
– Graviditet & amning
– Oral A-vitamin/Receptbelagd akne-medicin (Avvakta 6 månader efter avslutad kur)
– Nygjord kemisk peeling/salongsbehandling med stark exfoliering (Avvakta 14 dagar)

cliniccare250

cliniccare

En av de mest innovativa, professionella hudvårdskollektioner i hela världen

Denna exklusiva behandling finns för tre olika indikationer:
GLOW – lyster och pigmenteringar
PURE – känslig och irriterad hud med orenheter
REFRESH – hudföryngring och lyftande effekt

Hudanalys 20 min – 395kr

Vi rekommenderar vilka produkter från Cliniccare som passar dig.

Få enzympeeling i behandlingen på köpet! Värde 475kr

Avtvätt, hudanalys, enzympeeling, toner och passande avslutande produkt.

Ansiktsbehandling 50 min – 845kr

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning, C-vitaminmask eller ceramidmask samt avslutande produkter allt efter behov.

Ansiktsbehandling 80 min – 1045kr

Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud, ånga, portömning och brynplock.
Ansikts- och dekolletagemassage. Exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som slussas ned i huden med hjälp av ultraljudsapparaturen Empress. Därefter avslutande produkter allt efter behov.

Ansiktbehandling 110 min – 1675kr

Inleds med ryggmassage 20min.
Rengöring, hudanalys, Enzympeeling, empress (ultraljudsrengöring) portömning, färgning av fransar och bryn plus plockning av bryn, ansikts och dekolletage massage, sheetmask, samt dag eller nattkräm.

Kemisk Peeling 40 min – 995kr

REFRESH PEEL : 54% Peelar bort översta lagret av epidermis, stärker huden, stimulerar hudens kollagen.

GLOW PEEL : 40% Peelar bort översta lagret av epidermis, hindrar melanin syntesen, jämnar ut pigmenteringar.

PURE PEEL : 44% Peelar bort översta lagret av epidermis, motverkar komedoner och acne.

CLINICCARE CARBOXY TERAPI! 50 min – 1595kr
En helt nålfri behandling som aktiverar och syresätter huden utan fysiskt obehag.

Genom att frisätta koldioxid i huden så aktiveras en omedelbar syresättning som bidrar till ökad näringstillförsel, stimulans av produktion av kollagen och elastin.

Carboxy behandlingen omnämns ofta som en Champagne behandling då upplevelsen är som att hälla sprakande champagne på huden.

Quick Fix

Inslussning av hyaluronmask 30 min – 475 kr

Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för en intensiv anti-rynk och lyftande effekt.
Rengöring, hyaluronmask slussas in med apparatur. Avslutas med hyaluronessence och kräm.

Enzympeeling 20 min – 475kr

Effektiv enzympeeling som peelar bort döda hudceller på en gång. Motsvarar en starkare kemisk peeling men utan risker för överpeeling.
Rengöring, enzympeeling, essence, serum.

Hyaluron-boost 20 min – 475 kr

Hyaluron ger fukt och näring åt huden, bibehåller fasthet, stramar upp en åldrande hud, hjälper till att bilda nya kollagen och elastin fibrer, stimulerar mikrocirkulationen och skyddar huden från åldrande.
Rengöring, hyalouron-essence, ceramidkräm.

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter.
Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti – aging formler.

Massage, Lifting, och penetration av näringsämnen till huden

Med EMPRESS (apparatur)  penetrerar näringsämnen ner djupare i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid applikation av produkten. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Exklusiva behandlingar med fokus på att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade
vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.