Erbjudanden & Nyheter

Kära kunder,

temperaturen utomhus droppar successivt och nu närmar det sig slutet på 2023. När mörkret kommer så ser vi till att tända ljus inne på salongen och slår på värme i våra salongsbäddar, hur mysigt vore det inte att få bli nedbäddad hos oss och njuta av en härlig behandling?

Dels ska vi fira att vår kollega Emelie snart slutför sin kurs i LPG.. Därför tar vi fram ett efterfrågat erbjudande som vi tror att många av er kommer att tycka om.

Köp vårt tidsbegränsade paketerbjudande med en kur på: 5 x 40 min LPG (kropp) för – pris –

(Villkor: Detta paket går att köpa mellan 6/11-6/12 -2023 och går att boka hos alla terapeuter på salongen. Du bokar in dig på en 40 min LPG och betalar för hela paketet på plats vid första behandling. Kuren ska senast användas upp till den 31/5-2024. En lånestrumpa ingår vid varje behandlingstillfälle, förutsatt att du inte redan har en befintlig LPG-strumpa som funkar att använda! Paketet kan inte kombineras med andra rabatter eller stämpelkort!)

– – – – –

Vi är peppade på att ta hand om er i detta höstrusk och stärka huden inför vintern som är runt hörnet. Vad passar då bättre än att ladda huden med fukt & lyster inför kommande högtid..?

Upplev vår fantastiska behandling Julglow med produkter från Exuviance!

Pris: 750kr (Värde: 960kr).

I behandlingen ingår: 

Rengöring, kemisk peeling, lystergivande guldmask, behaglig massage för nacke och skalp samt avslutande produkter.

(Villkor: Behandlingen går att boka mellan 6/11-23/12 -2023. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller stämpelkort!)

Till vår bokning:

– – – – –

Info!

Kommande datum håller salongen stängt:

– 19/11
– 24/12
– 25/12

– 26/12
– 31/12

  • – 1/1

– – – – –

Missa inte att vi har ett fantastiskt utbud med produkter för alla hudtyper och hudtillstånd > se till att unna dig själv eller någon du står nära en fin julklapp bestående av välgörande hudvård..! 

Vänliga hälsningar,

gänget på Tessinparkens Hudotek

– – – – –