Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCAREs hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter. Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti – aging formler.

 

Silky Foam Cleansing 100ml – 297kr

EGF EXTRA REFRESH TONER 100ml – 356kr

Hudföryngrande toner med anti age egenskaper för djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

EGF EXTRA REFRESH ESSENCE 50ml – 635kr

Exklusivt hudföryngrande anti age essence för en enastående ren och djupt återfuktad hud.

EGF EXTRA REFRESH SERUM 50ml – 635kr

En antioxidant rik,  lyxigt återställande serum som återställer styrka och stabilitet, återfuktar djupt och ger näring åt huden, bevarar fukten utan att täppa eller en fet känsla, främjar elasticitet, bekämpar fria radikaler, tecken på åldrande och yttre stress. Det ger en effektiv föryngring, förbättra styrkan i huden, motståndet mot externa och interna aggressiva faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och energiomsättning återställs.

EGF EXTRA GLOW TONER 100ml – 356kr

EGF EXTRA GLOW ESSENCE 50ml – 635kr

EGF EXTRA GLOW SERUM 50ml – 635kr

 

EGF EXTRA PURE TONER 100ml – 356kr

Denna toner ger stora mängder med näring och djup fukt till en känslig eller orolig hud. En perfekt balanserad koncentration av aktiva ingredienser ger en antibakteriell och antisvampeffekt. Den stimulerar syntesen av kollagen, aktiverar cellerna, undertrycker hypersekretion av talgkörtlarna, och reducerar inflammation. Den innehåller  50% högre koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

EGF EXTRA Anti-Inflammation Essence 50ml – 635kr

EGF EXTRA Anti-Inflammation Serum 50ml – 635kr

 

Silky Eye Renewal Cream 30ml – 730kr

Sun Block Silky Cream 50ml – 480kr