cliniccare250

 

 

cliniccare

En av de mest innovativa, professionella hudvårdskollektioner i hela världen

Denna exklusiva behandling finns för tre olika indikationer:
GLOW – lyster och pigmenteringar
PURE – känslig och irriterad hud med orenheter
REFRESH – hudföryngring och lyftande effekt

Hudanalys 20 min – 395kr

Vi rekommenderar vilka produkter från Cliniccare som passar dig.

Få enzympeeling i behandlingen på köpet! Värde 475kr

Avtvätt, hudanalys, enzympeeling, toner och passande avslutande produkt.

 

Ansiktsbehandling 50 min – 775kr

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning, C-vitaminmask eller ceramidmask samt avslutande produkter allt efter behov.

Ansiktsbehandling 80 min – 945 kr

Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud, ånga, portömning och brynplock.
Ansikts- och dekolletagemassage. Exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som slussas ned i huden med hjälp av ultraljudsapparaturen Empress. Därefter avslutande produkter allt efter behov.

Ansiktbehandling 120 min – 1575kr

Inleds med ryggmassage 20min.
Rengöring, hudanalys, Enzympeeling, empress (ultraljudsrengöring) portömning, färgning av fransar och bryn plus plockning av bryn, ansikts och dekolletage massage, sheetmask, samt dag eller nattkräm.

Kemisk Peeling 40 min – 995kr

REFRESH PEEL : 54% Peelar bort översta lagret av epidermis, stärker huden, stimulerar hudens kollagen.

GLOW PEEL : 40% Peelar bort översta lagret av epidermis, hindrar melanin syntesen, jämnar ut pigmenteringar.

PURE PEEL : 44% Peelar bort översta lagret av epidermis, motverkar komedoner och acne.

CLINICCARE CARBOXY TERAPI! 50 min – 1595kr
En helt nålfri behandling som aktiverar och syresätter huden utan fysiskt obehag.

Genom att frisätta koldioxid i huden så aktiveras en omedelbar syresättning som bidrar till ökad näringstillförsel, stimulans av produktion av kollagen och elastin.

Carboxy behandlingen omnämns ofta som en Champagne behandling då upplevelsen är som att hälla sprakande champagne på huden.

Quick Fix

Inslussning av hyaluronmask 30 min – 475 kr

Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för en intensiv anti-rynk och lyftande effekt.
Rengöring, hyaluronmask slussas in med apparatur. Avslutas med hyaluronessence och kräm.

Enzympeeling 20 min – 475kr

Effektiv enzympeeling som peelar bort döda hudceller på en gång. Motsvarar en starkare kemisk peeling men utan risker för överpeeling.
Rengöring, enzympeeling, essence, serum.

Hyaluron-boost 20 min – 475 kr

Hyaluron ger fukt och näring åt huden, bibehåller fasthet, stramar upp en åldrande hud, hjälper till att bilda nya kollagen och elastin fibrer, stimulerar mikrocirkulationen och skyddar huden från åldrande.
Rengöring, hyalouron-essence, ceramidkräm.

 

 

 

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter.
Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti – aging formler.

Massage, Lifting, och penetration av näringsämnen till huden

Med EMPRESS (apparatur)  penetrerar näringsämnen ner djupare i huden med hjälp av speciella produkter. Detta gör att närande återfuktningsprodukter absorberas 50% bättre än vid applikation av produkten. Denna process stramar upp och återfuktar huden och minskar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Exklusiva behandlingar med fokus på att motverka åldrande i huden utan aggressivitet mot huden, i en kombination med den mest avancerade
vetenskapen och naturens egna ämnen kommer du att uppnå föryngrande resultat i din hud.